8 de setembre de 2011

Rens



El ren (Rangifer tarandus) anomenat caribú a Nord Americà es un cervit que viu a les terres Àrtiques i sub-artiques- Els podem trobar a Escandiania, Islàndia, Groenlàndia, Canada, Alaska i Rússia.

A Groenlàndia els podem veure amb estat salvatge i son una peça de caça força cobejada.



Ren mascle

Ren femella

Femella i la seva cria


ALTRES INDRETS A GROENLÀNDIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada